Liever-Vitaal-logo-355x159 white

Tips voor een avondje netflix en chill

Inhoudsopgave

Tips voor een avondje netflix en chill

 

Hoe fijn is het, even een avondje helemaal niets. De meeste mensen die dit hebben, kiezen er vervolgens voor om een avondje lekker op de bank te genieten van je favoriete films of series. Toch zijn er wel een aantal tips die een avondje bankhangen het natuurlijk een stuk aantrekkelijker maken, waardoor jij optimaal tot rust kunt komen. Om ervoor te zorgen dat jij alleen om samen kunt genieten van een heerlijke ontspannen avond netflix en chill, hebben wij een aantal tips voor je, waarmee jij gegarandeerd geniet.

 

Zorg voor een comfortabele outfit

 

Er gaat natuurlijk niets boven een trainingsbroek en een heerlijke grote trui. Even geen bh of strakke broek, maar gewoon een heerlijke oversized outfit. Zo kun je een stuk prettiger zitten, waardoor je ook meer kunt genieten van je avondje bankhangen. Je kunt je namelijk voorstellen, dat wanneer je in een spijkerbroek en hoge hakken op de bank zit te kijken naar een film of serie, dit heel ander is, dan wanneer je dit doet in je ‘chill’ outfit. Vooral zonder beha is voor de meeste vrouwen een absolute pré, aangezien ze deze natuurlijk normaalgesproken al de hele dag aan hebben. 

 

Pak iets lekkers

 

Een avondje lekker bankhangen kan natuurlijk absoluut niet zonder een hapje en een drankje. Wanneer je net je anita care bh hebt verwisseld voor een lekkere warme dikke trui, is het tijd om ook iets lekkers op tafel te zetten. Zorg ervoor dat je van te voren van weet waar je zin in hebt, zodat je het tijdig kunt klaarmaken. Wel is het verstandig om het in bakjes te doen. Wanneer je namelijk een hele zak met bijvoorbeeld chips pakt, is de verleiding vrij groot om het ook allemaal ineens op te eten. 

 

Zoek vooraf een aantal goede films of series uit

 

Niets is zo vervelend als een hele tijd moeten zoeken naar films of series die je graag wilt kijken. Om ervoor te zorgen dat dit niet nodig is, doe je er goed aan om van te voren vast een aantal films voor jezelf op te zoeken. Wat vaak ook werkt, is tips van familie, vrienden en collega’s in je telefoon opslaan. Hoe vaak heb jij namelijk wel niet op een verjaardag gehoort dat je een bepaalde film of serie echt gezien moet hebben. Zo kan het zijn dat je tijdens het hardlopen in je sport bh met voorsluiting ineens van je vriendin hoort dat er een nieuwe serie op netflix is, dan is dit natuurlijk het ideale moment om 

 

LinkedIn
Facebook
Twitter