Liever-Vitaal-logo-355x159 white

Je haar in model brengen met een krultang

Inhoudsopgave

Je haar in model brengen met een krultang

Je haren met een Krultang in model brengen is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Iedereen heeft immers anders haar en daarom is het verstandig om een krultang met meerdere standen te kopen. Bij dikker haar mag de temperatuur namelijk wat hoger als bij dun haar. Dit is omdat het haar ook maar een bepaalde hoeveelheid aankan en je wil het niet verbranden. Daarnaast is het ook belangrijk om op de accessoires te letten. Deze zorgen ervoor dat je verschillende soorten krullen kunt maken. Vaak is er maar een minimaal prijsverschil tussen een krultang met accessoires of eentje zonder. Het is een apparaat wat je waarschijnlijk veel gaat gebruiken, dus dat mag dan ook wel wat kosten. Nu hoef je ook niet te overdrijven en voor de duurste te kiezen, en daarom hebben wij een handige top 5 gemaakt.

Wat is de beste keuze die je kunt maken?

In de categorie best getest vindt je de krultang met de beste prijs en de meeste mogelijkheden. Dit hoeft niet altijd de goedkoopste te zijn, maar ook zeker niet de duurste. Het assortiment wisselt nog wel eens omdat de techniek natuurlijk ook steeds verder aan het ontwikkelen is. Aan de dikte van de krultang kun je ook zien hoe ver je hiermee kunt gaan. 

Voor de grove krullen heb je een zo dik mogelijk krultang nodig, waar je bij de kleine krullen maar een dunne krultang nodig hebt. Als je afwisselende krullen wilt maken moet je kiezen voor een model dat conisch gemaakt is. Ook zijn er krultangen voor specifieke toepassingen, maar wij raden toch een multifunctionele aan. Zo kun je namelijk altijd met de trends meegaan en hoef je ook weer niet meerdere apparaten in huis te nemen. Het is dus een persoonlijke keuze waar jij uiteindelijk degene bent die daarover beslist.

 

LinkedIn
Facebook
Twitter