Liever-Vitaal-logo-355x159 white

Haal meer uit je training met een pre workout

Inhoudsopgave

Pre workout supplementen zorgen ervoor dat je meer uit je trainingen haalt. Met een C4 pre workout of No-xplode pre workout ben je in staat om langer en intensiever te trainen én je voelt je energieker. Een pre workout – een voedingssamenstelling in poedervorm – neem je in vóór de training. De ingrediënten verschillen per product. Cafeïne, citrulline, beta-alanine, arginine, taurine en creatine zijn veelvoorkomende bestanddelen. Ze zorgen ervoor dat er meer bloed naar je spieren wordt gepompt en je een energieboost krijgt. Je kunt harder en krachtiger trainen, waardoor je prestaties omhoog gaan.

C4 pre workout en No-xplode pre workout voor alle niveaus

De ingrediënten van een C4 pre workout of No-xplode pre workout bereiden je lichaam voor op de komende training of inspanning. Je neemt het supplement circa 15 tot 30 minuten voor de training in, meestal in de vorm van een shakebeker met water. Het wordt snel in het lichaam opgenomen. Binnen enkele minuten na inname krijgt je lichaam een boost van voedingsstoffen. Het effect houdt 3 tot 6 uur aan, afhankelijk van jouw gevoeligheid voor de in C4 Original of No-xplode 3.0 aanwezige ingredíënten.

Een C4 pre workout of No-xplode pre workout is niet alleen geschikt voor gevorderde of professionele sporters, die zo gespierd mogelijk willen worden. De pre workout supplementen kunnen ook door beginnende sporters worden ingenomen. Het is géén vervanging van gezonde voeding, maar juist een goede ondersteuning van een goed voedingspatroon. Met pre workouts zet je de puntjes op de i in de trainingen. Je kunt nét dat stapje extra zetten om je prestaties te verbeteren.

Meer energie, uithoudingsvermogen en spierkracht

Een C4 pre workout wordt door sporters gedaan om meer energie en uithoudingsvermogen te krijgen, vermoeidheid te bestrijden of kracht en spieren op te bouwen. C4 Original Cellucor bevat onder meer creatine, dat voor meer kracht bij explosieve krachtsinspanningen zorgt. Het lichaamseigen aminozuur arginine heeft een stimulerende werking en verwijdt de bloedvaten. Je voelt je fitter en aangenamer. Arginine verbetert ook de toevoer van voedingsstoffen naar de spiercellen en daarmee je prestaties.

De hoeveelheid cafeïne in de C4 pre workout geeft je energie voor de training en het verbetert je alertheid. Niacinamide draagt bij aan je fitheid en het bevordert het goed functioneren van het zenuwstelsel. Het is populair bij bodybuilders. Vitamine C is een antioxidant, dat beschermt tegen cel- en weefselschade en vanwege de stimulatie van de ijzeropname goed is voor de botten.

Pre workout combineren met juiste trainingsprogramma en goed voedingspatroon

Een No-xplode pre workout laat je ook beter presteren dankzij essentiële ingrediënten als vitamine B3, Vitamine C, magnesium en een creatine blend. Creatine speelt een positieve rol bij krachttrainingen en sprints met explosieve inspanningen. De supplementen zijn er in verschillende smaken.

Een pre workout zorgt ervoor dat je krachtiger, intensiever en met een betere focus aan de slag gaat. In combinatie met het juiste trainingsprogramma en een goed voedingspatroon geeft een No-xplode pre workoutof C4 pre workout nét dat zetje extra om meer uit je trainingen te halen en vervolgens tijdens wedstrijden beter te presteren. De pre workout is bedoeld voor gezonde volwassenen van 18 jaar of ouder. Het wordt aangeraden om tijdens het sporten voldoende water te drinken.

 

LinkedIn
Facebook
Twitter