Liever-Vitaal-logo-355x159 white

Haal het beste uit je tuin in het voorjaar!

Inhoudsopgave

De lente komt er aan, dus het is de perfecte tijd om je tuin op orde te zetten! Als je een grote tuin hebt, heb je zeer veel mogelijkheden om je tuin zomer klaar te maken. Wanneer je je tuin klaarmaakt, moet je natuurlijk met iedereen rekening houden met de noden van je familie. Je tuin kan dus een centrale ontmoetingsplaats worden voor vrienden, familie en huisdieren, door bijvoorbeeld een terras of een trampoline vorm te installeren. We leggen deze tips hieronder uit!

 

1. Breng je terras en gras in orde.

Om mensen te ontvangen moet je natuurlijk plaats hebben. Daarom is het belangrijk om je terras op orde te zetten. Dit kan je doe door je terras grondig te kuisen en je gras te inspecteren. Wanneer dat op orde staat, kan je meubels toevoegen! Probeer te opteren voor tuinmeubelen die een lange tijd meegaan en goed tegen de verschillende weersomstandigheden kunnen!

 

2. Trampoline vorm

Dit kan door een trampoline vorm te installeren. Een trampoline vorm is een perfecte manier om je kinderen bezig te houden in de lente en de zomer. Het is natuurlijk ook een ideale activiteit voor jou en je partner om wat beweging te hebben. Je hebt trouwens de optie om het in de grond in te bouwen of om het enkel tijdelijk te houden in bepaalde seizoenen. 

 

3. Werk in de tuin

De lente is een fantastisch moment om de handen uit de mouwen steken en te werken in de tuin. Je kan opteren voor een moestuin, waar je de verschillende kruiden en groenten van kan gebruiken in gerechtjes, maar je kan natuurlijk ook gaan voor bloemen en planten, om een fijne omgeving te hebben! Bloemen zaaien is trouwens ook heel goed voor de fauna in je tuin!

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/rechthoekige-trampolines
LinkedIn
Facebook
Twitter