Liever-Vitaal-logo-355x159 white

Gezond het nieuwe jaar in?

Inhoudsopgave

Voor veel mensen is het een doel wat begin het nieuwe jaar altijd in gaat; gezond het nieuwe jaar in! Gelukkig zijn er een hele boel tips te vinden op het internet waardoor je gezond het nieuwe jaar in kan gaan. Veel mensen beginnen altijd goed, maar haken altijd af na 2 maanden. Maar denk eraan een goed begin is het halve werk.

 

Goed begin van de dag

Een goed begin is het halve werk, begin de dag dus met een goed ontbijtje, daardoor komt je verbranding meteen goed op gang. Ook een glas water zorgt ervoor dat je vertering aan de slag gaat. Een smoothie in de morgen is ook een goed idee, deze kun je de dag van tevoren al maken, waardoor je de smoothie alleen maar hoeft te ontdooien in de morgen. Een goede lunch is ook belangrijk, let hierbij goed op suikervrije producten. In broodbeleg zit namelijk al heel erg snel veel suiker. Maak een boterham met sandwichpret waarbij je nog een tomaatje en rucola doet, of een toast met wat avocado en komkommer, of humus en avocado. Dan ben je gegarandeerd van een goede start!

 

Tussendoortjes

Veel mensen zijn een tussendoortjes persoon. Dit houdt in dat je dol bent op kleine gerechtjes, hier zit dan ook de grootste verleiding. Als je moeite hebt met dit onder controle houden, kan je gebruik maken van een diëtiste. Dit is een specialist op het gebied van voeding, zowel bij ziekte als gezondheid. Men kan bij een diëtiste terecht voor begeleiding bij het afvallen, maar ook voor voedingsadvies bij medische klachten zoals een hoge bloeddruk of een hoog cholesterolgehalte, diabetes of een voedingsallergie.

 

Als je op zoek gaat naar een diëtiste in de buurt merk je meteen dat er een groot aanbod is in verschillende specialisten. Een voorbeeld hiervan is diëtiste Den Haag. Lees wel meteen de recensies van de diëtist, iedereen heeft namelijk een andere manier van werken. Het is heel persoonlijk wat jij het fijnste vindt! Op deze manier ben jij verzekerd van een goede routine en een gezonde levensstijl.

https://samen-sterk.com/dietist-den-haag/
LinkedIn
Facebook
Twitter