Liever Vitaal
Image default
Nieuws en media

Hoe geanimeerde video’s u kunnen helpen uw verkoop te laten exploderen

Als je aan videomarketing denkt, is YouTube waarschijnlijk een van de eerste dingen die in je opkomen. Grote zoekmachines zoals Google pushen bedrijven zelfs in de richting van video’s door ze toe te voegen aan hun algoritme. Video’s zijn geweldig voor het bedrijfsleven en kunnen bedrijven helpen hun verkoop te laten exploderen, net zoals ze ons bij Worldprofit hebben geholpen met onze online bedrijfstrainingsprogramma’s.

Denk je niet dat dit goed is voor de behoeften van uw bedrijf? Lees verder om meer te leren over hoe geanimeerde video’s u kunnen helpen uw aanwezigheid op het web te laten groeien door middel van videomarketing…

Video Marketing – De beste vorm van gratis reclame die er bestaat
Een van de grootste redenen waarom bedrijven moeten beginnen na te denken over het gebruik van video marketing (of doorgaan als ze dat al doen) is dat het waardevolle gratis reclame biedt tegen weinig kosten in vergelijking met andere vormen van reclame. Geanimeerde video’s kunnen ook worden gebruikt om een verhaal te vertellen dat misschien niet mogelijk is met tekst alleen.
Een van de meest populaire video’s op YouTube heet “How To” of “Tutorial” video’s, waar gebruikers gidsen plaatsen over hoe specifieke acties te doen met technologie, koken, sport, etc.. Marketing is niet anders! Bijvoorbeeld, stel je hebt een e-commerce bedrijf dat horloges, zonnebrillen, of zelfs voedsel items zoals biologische chocolade verkoopt. In dat geval zal er waarschijnlijk aanzienlijke belangstelling in te weten hoe die producten worden gemaakt en weergegeven voor verkoop online. Video’s over dit onderwerp kan goed rang op zoekmachines als mensen beginnen te zoeken naar deze tutorials, en als zodanig, uw video gratis reclame als het gelederen hoog in de zoekmachine resultaten.

Als u een winkelketen hebt, zijn video’s ook ideaal om uw producten te laten zien, of ze nu fysiek of digitaal zijn. U kunt tutorials aanbieden over het gebruik van software of uw specifieke product, wat voordelig is voor zowel klanten als potentiële toekomstige klanten die misschien meer willen leren voordat ze bij u kopen in plaats van bij een concurrent.

Daarnaast kan het hebben van video-inhoud over uw bedrijf, zoals bij DonkerMedia, helpen om zoekmachineverkeer te stimuleren en de SEO-ranking van uw bedrijf een boost te geven door een andere manier toe te voegen voor mensen om uw merk te vinden en er contact mee te leggen.

Gerelateerde artikelen

De basis voor het bereiken van duurzame doelen